Vass János

Név: Vass János
Egyesületben betöltött szerep: tag, bemutatócsoport tag, gazdasági vezető

Kutyája: Eddy
Fajta: Golden retriever
Ivara: Kan
Születési ideje:

Eredmények:

Bemutatkozás:

Vass János, kutyabolond vagyok. Gyerekkorom óta mindig volt kutyánk, ezért nem is tudom milyen kutya nélkül élni. Az első saját fajtatiszta golden retriever 1997-ben került hozzám, ő volt Fanny a kennelem alapító tagja. Ekkor léptem be a MEOE Dombóvári Szervezetébe is. Mivel a tenyésztést céloztam meg, 98 év végén megszületett az első alom, ekkorra már a fajta szerelmese lettem. 99-ben még kettő goldi szuka érkezett hozzám Sunny és Molly , majd egy csodálatos angol vonalú kan Jeffry. Ővele értem el a legnagyobb sikereket a kiállításokon, 3xHPJ, 15xCAC, 3xCACIB, 5xHFGY, 2xBOG I. HSCH. Volt időszak mikor a Flatazor tápot vele reklámozták a kutyás ujságokban. Kennelemből kitűnő kutyák kerültek ki és sok gazda még mindig tartja velem a kapcsolatot, ami számomra nagyon fontos. A kutyák révén sok barátot sikerült szerezni. 2004 óta vagyok a dombóvári szervezet gazdasági vezetője, a tagság ügyeit intézem átírások, törzskönyvezés stb. Ha kutyád van és szeretnél közénk tartozni, bátran fordulj hozzám ha tudok segítek.

Egyéni képek: